Dagen tot start

Locatie en parcours

Doe mee aan de Zudrun op Matjeskolk, Loerbeek, Montferland, waar hardlopen en uitdagende hindernissen samenkomen. Matjeskolk biedt een uniek toneel voor een obstaclerun. Het uitdagende parcours test je op diverse terreinen. Na de run herstel je met lekkernijen op ons foodcourt. Eenvoudig parkeren en duidelijke aanwijzingen vergemakkelijken de toegang. Doe mee en geniet!

Team,Competition,With,An,Obstacle.,Finish,Team,In,A,Big
Wat vind je op

MATJEsKOLK

Parcours

Het Zudrun-parcours voert je langs een uitdagend terrein, waardoor zowel beginners als ervaren lopers worden uitgedaagd. Bereid je voor op een mix van natuurlijke obstakels en gecreëerde obstakels die de diversiteit van Matjeskolk weerspiegelen. 

Terrein

Foodcourt: Geniet na je run van heerlijke versnaperingen. Van energierijke snacks tot hartige maaltijden, er is voor elk wat wils.

Douches: Verfris jezelf na de inspanning met onze faciliteiten voor douches. We willen dat je je op je best voelt, zelfs na het trotseren van het parcours.

Parkeren: Ruime parkeergelegenheid is beschikbaar voor deelnemers en toeschouwers. Volg de aangegeven borden.

Entertainment: Naast het hardlopen is er genoeg te beleven op Matjeskolk. Live muziek en gezellige ontmoetingsplekken maken de dag compleet.

Bereikbaarheid

Reis naar bedrijventerrein Matjeskolk vanaf de A12 of A18 en vervolgen de reis via de Arnhemseweg. Volg daarna de bewegwijzering die de richting aangeven om op het parkeerterrein te bereiken. Hiervoor kun je navigeren naar Didamseweg 31, 7037 DJ Beek Gem Montferland.