Dagen tot start

Deelnemersinformatie

Doe mee aan deze gloednieuwe, opwindende ‘Obstacle Run’ en maak geschiedenis met ons tijdens de allereerste editie op het industrieterrein Matjeskolk. Schrijf je vandaag nog in en we zien je aan de startlijn van een onvergetelijk avontuur. Ontdek hieronder de verschillende categorieën en vind de perfecte uitdaging die past bij jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen!

thumbnail_IMG_1271

Familie run (2 km)

Voor gezinnen die houden van actie en avontuur! De Familie Run van ongeveer 2 kilometer is de perfecte gelegenheid om samen te genieten van een sportieve dag. Er wachten obstakels op je, ontworpen voor plezier en samenwerking.

Boise,,Idaho/usa,-,August,10:,Two,Runners,Hold,Each,Others

Fun run (4 km)

Ontdek het plezier van onze circa 4 kilometer lange Fun Run op een unieke locatie. Voor avontuurlijke geesten die houden van uitdagingen. Verleg je grenzen terwijl je de obstakels overwint en geniet van de sportieve uitdaging.

Couple,Jumping,Over,The,Hurdles,During,Obstacle,Course,In,Boot

Advanced Run (6 km)

Onze 6 kilometer lange Advanced Run is de ultieme test voor de echte doorzetters. Ga de uitdaging aan op het bedrijventerrein Matjeskolk, waar zowel je fysieke als mentale kracht op de proef wordt gesteld. Overwin obstakels en bewijs dat jij een ware doorzetter bent.

Couple,Hold,Hands,help,When,Overcoming,Hindrances,Mud

Bedrijvenrun (4 km)

Ervaar de kracht van teambuilding tijdens onze Bedrijvenrun van 4 kilometer. Speciaal ontworpen voor bedrijven om samen te werken, obstakels te overwinnen en de teamspirit naar een hoger niveau te tillen.

Ticket

tot 12 jaar
5,00 per ticket
 • Deelname aan de ZudRun
 • Inc. tijdwaarneming
 •  

Ticket

12 jaar en ouder
12,50 per ticket
 • Deelname aan de ZudRun
 • Inc. tijdwaarneming
 • 1 consumptiemuntje

FAQ

Voor het parkeren van de auto en fiets kun je navigeren naar Didamseweg 31, Beek (Gemeente Montferland).

Ja, als deelnemer kun je kosteloos je bagage inleveren bij een bewaakte garderobe. Je krijgt hier een bewijs waarmee je jouw bagage na de run weer op kunt halen.* Er zijn geen kluisjes aanwezig op het terrein! Zorg ervoor dat je een tas meeneemt voor jouw spullen, bij de garderobe nemen ze enkel tassen aan en geen losse items!

Let op, enkel 1 stuk bagage per deelnemer.

*Het opbergen van bagage is altijd op eigen risico.

De ZudRun is geen race, het is je eigen uitdaging. Bij elke hindernis is er een mogelijkheid voor een ‘walk by’ en je bepaalt altijd zelf waar je grenzen liggen en tot waar je wilt gaan!

Bij aanmelding bij het wedstrijdcommissariaat ontvang je een tag die je aan je schoen kunt vastmaken. Daarmee registeren wij je tijd zodat je naderhand je prestatie kunt bekijken!

De minimum leeftijd varieert per afstand:

 • Familie run
  Kinderen dienen minimaal 6 jaar te zijn. Tot 12 jaar is een begeleiding van een volwassene verplicht.
 • Fun run en Advanced run
  minimaal 12 jaar
 • Bedrijvenrun
  minimaal 12 jaar en de teamgrootte is 5 personen of meer

Na de run is het mogelijk om jezelf af te spoelen. De douchecabines zijn gescheiden voor mannen en vrouwen.

Alle informatie is op de website te vinden, voor verdere vragen kun je contact opnemen via deelnemen@zudrun.nl

Natuurlijk ben je van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen, entree is gratis en het terrein opent om 11.00 uur. Er zijn naast vele hindernissen ook verschillende standjes, catering etc. rond het start- finishgebied te zien. Bij gebruikmaking van parkeergelegenheden kan parkeergeld worden gevraagd.