Dagen tot start

Evenement

Welkom bij de Zudrun, het ultieme obstakelrun-evenement dat avontuur en uitdaging combineert op Matjeskolk in Loerbeek, Montferland. Bereid je voor op een opwindend parcours, doordrenkt met natuurlijke en aangelegde hindernissen. Zudrun verwelkomt deelnemers van alle niveaus en belooft een dag vol adrenaline, teamwork en triomf. Ontdek de unieke sfeer op Matjeskolk, geniet van de sportieve prestaties en beleef een onvergetelijke dag vol obstakels en overwinningen.

Deelnemen aan de Zudrun

thumbnail_IMG_1271

Familie run (2 km)

Voor gezinnen die houden van actie en avontuur! De Familie Run van ongeveer 2 kilometer is de perfecte gelegenheid om samen te genieten van een sportieve dag. Er wachten obstakels op je, ontworpen voor plezier en samenwerking.

Boise,,Idaho/usa,-,August,10:,Two,Runners,Hold,Each,Others

Fun run (4 km)

Ontdek het plezier van onze circa 4 kilometer lange Fun Run op een unieke locatie. Voor avontuurlijke geesten die houden van uitdagingen. Verleg je grenzen terwijl je de obstakels overwint en geniet van de sportieve uitdaging.

Couple,Jumping,Over,The,Hurdles,During,Obstacle,Course,In,Boot

Advanced Run (6 km)

Onze 6 kilometer lange Advanced Run is de ultieme test voor de echte doorzetters. Ga de uitdaging aan op het bedrijventerrein Matjeskolk, waar zowel je fysieke als mentale kracht op de proef wordt gesteld. Overwin obstakels en bewijs dat jij een ware doorzetter bent.

Couple,Hold,Hands,help,When,Overcoming,Hindrances,Mud

Bedrijvenrun (4 km)

Ervaar de kracht van teambuilding tijdens onze Bedrijvenrun van 4 kilometer. Speciaal ontworpen voor bedrijven om samen te werken, obstakels te overwinnen en de teamspirit naar een hoger niveau te tillen.

Locatie
Wat vind je op

MATJEsKOLK

Parcours

Het Zudrun-parcours voert je langs een uitdagend terrein, waardoor zowel beginners als ervaren lopers worden uitgedaagd. Bereid je voor op een mix van natuurlijke obstakels en gecreëerde obstakels die de diversiteit van Matjeskolk weerspiegelen. 

Terrein

Foodcourt: Geniet na je run van heerlijke versnaperingen. Van energierijke snacks tot hartige maaltijden, er is voor elk wat wils.

Douches: Verfris jezelf na de inspanning met onze faciliteiten voor douches. We willen dat je je op je best voelt, zelfs na het trotseren van het parcours.

Parkeren: Ruime parkeergelegenheid is beschikbaar voor deelnemers en toeschouwers. Volg de aangegeven borden.

Entertainment: Naast het hardlopen is er genoeg te beleven op Matjeskolk. Live muziek en gezellige ontmoetingsplekken maken de dag compleet.