Help mee als vrijwilliger bij de EKRIS Zudrun én krijg een gratis deelname bewijs!

Zoals je hebt kunnen lezen gaan we met Rotary Zevenaar hopelijk veel geld inzamelen voor het goede doel van dit jaar, Stichting Noodverband. Omdat wij het belangrijk vinden dat deze stichting een mooi bedrag ontvangt om mensen die het niet kunnen betalen bij te staan met medische ondersteuning, hebben we de EKRIS Zudrun opgezet. Met de hele Rotaryclub zetten we de schouders eronder. Het opzetten en uitvoeren van het evenement heeft echter veel mensen nodig om alles in goede banen te leiden. Het uitzetten van het parcours, dranghekken op de plaats zetten, linten spannen, maar ook hulp bij alle obstakels, parkeerwachters en natuurlijk het afbreken van het geheel.

Daarom zouden we graag van jou hulp gebruik maken als vrijwilliger om ons te ondersteunen het evenement tot een succes te maken en zo veel geld voor het goede doel in te zamelen. Help je mee?

Graag aanmelden op: vrijwilligers-zudrun@rotaryzevenaar.nl en aangeven wanneer je kunt vrijdag 23 september, zaterdag 24 september en/of zondag 25 september.

Als je mee kunt helpen bij de opbouw op vrijdag 23 september krijgen de eerste 10 aanmeldingen gratis deelname aan de Zudrun de volgende dag.

Alvast bedankt!