De EKRIS ZUDRUN zaterdag 16 September 2023

Spectaculaire Obstacle run voor het goede doel, die je samen met bekenden én onbekenden overwint!

Schrijf maar vast in je agenda, er komt weer een fantastische nieuwe editie. Rotaryclub Zevenaar organiseert de enige echte Ekris Zudrun. Op de velden van Recreatiegebied Rhederlaag wacht zaterdag 16 september een spectaculair parcours op jou, je vrienden en je familieleden. Ga de strijd aan en behaal samen de finish! En… het is voor een goed doel: Stichting Noodverband.

Mét gezellige nazit

Voor toeschouwers is er ook plek genoeg in het speciale toeschouwersgebied rondom het parcours. Kom in de chillstand bij de foodtrucks. En blijf na de run hangen voor even gezellig napraten, eten en/of drinken tijdens de nazit.

Door de modder!

De Ekris Zudrun is een obstacle mudrun die staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Je kunt de run zien als een hardloopevenement met hindernissen. Variërend van tijgeren door de modder, klimmen over muurtjes en uitdagende wanden tot klauteren over een net op hoogte.

Sportief uitje of gewoon vol gas…

Weet dat deelnemers elkaar mogen helpen, zodat je er samen voor zorgt dat iedereen de finish haalt. Wil je jezelf juist sportief uitdagen? Dan kun je het parcours natuurlijk ook gewoon vol gas nemen. Bekijk het programma en kies de run die bij jou past. De keuze is aan jou!

Het goede doel

Stichting Noodverband zorgt in noodgevallen voor de financiering van medische hulp. Voor de ondersteuning van deze groep patiënten is de stichting afhankelijk van donaties van particulieren, bedrijven, etc.

Durf jij de uitdaging aan?!

  • Schrijf je in als als bedrijf met je collega’s, als familie of individueel (jongere of volwassene).

 

Voorlopig parcours Ekris Zudrun

Voorlopig programma Ekris Zudrun

12:00 uur:Terrein open voor deelnemers en publiek.
13:45 uur:Start van het evenement.
14:00 - 14:45 uur:Family run 2 km (kinderen van 8 tot 14 jaar met ouders).
14:45 - 15:30 uur:Try out run 4 km (vanaf 14 jaar).
15:30 - 16:30 uur:Advanced run 6 km (vanaf 14 jaar).
16:30 - 17:30 uur:Company run 4 km (duel tussen bedrijventeams, vanaf 18 jaar).
17:35 uur:Prijsuitreiking.
17:45 uur:Nazit met muziek, een hapje en een drankje.

Greep uit de obstakels